Anna Denise Bolks, HRM manager

“Wil en ik hebben bijna een jaar samen opgetrokken, zij de coach, ik zoekend. En het is een succesvol jaar geweest. Gemiddeld eens per drie weken kwamen we samen voor een wandeling in de duinen van Meijendel met zo nu en dan een relevante, inspirerende oefening op een veld of in het bos en altijd afsluitend met een gesprek onder een kop koffie. Ik heb genoten van Wil’s aanpak, muren werden letterlijk weggehaald door buiten te zijn, het huiswerk gaf altijd stof tot gesprek en door haar vragen bracht ze beperkingen die ik mezelf op had gelegd aan het licht. Het resultaat is dat ik in plaats van een baan in Nederland, waar ik op gericht was, nu werk als Human Resources Manager voor Medair, een NGO dat noodhulp verleent in crisisgebieden in de wereld. Ik heb genoten van mijn tijd met Wil en ben ontzettend blij met mijn huidige werk en leefomgeving.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *