Ellen, HR adviseur

“Ik zat al een tijdje te twijfelen of ik een volgende stap moest maken qua werk en wist niet zo goed hoe ik dat moest aanpakken.Tijdens het intakegesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak. Aan het einde van het gesprek had Wil een beeld gevormd van het traject met bijbehorende opdrachten. Dat gaf mij een goed beeld van wat mij te doen stond. Ik heb haar manier van coachen prettig gevonden en wat ik het meest gewaardeerd heb in haar begeleiding is haar aandacht voor mijn verhaal. Wat ik fijn vond is dat Wil meeging in mijn tempo, maar mij niet de kans gaf om te duiken als het lastig voor me werd. De deadlines die we samen stelden hebben mij geholpen om toch na te denken over vragen waar ik anders niet op zou ingaan. Het wandelen in de natuur is mij goed bevallen omdat je dan een natuurlijker gesprek krijgt dan tegenover elkaar aan tafel. Je kunt goed focussen op je eigen gedachten en door de beweging gaat dat ook makkelijker. De begeleiding van Wil heeft er voor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in wat mij in de weg stond om te veranderen en het vertrouwen gegeven dat ik goed ben in mijn vak. Het heeft mij houvast gegeven in het vinden van een andere baan.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *