Fawzia, secretaresse

“Het koersonderzoek heb ik heel leerzaam gevonden. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in wat mijn talenten, ambities en interesses zijn en in welk soort functies ik het beste tot mijn recht kom. Hierdoor kan ik een functie zoeken die echt bij mij past waardoor ik voldoening kan halen uit mijn werk. Wil is iemand die doorvraagt om je op die manier zelf op het antwoord en tot de kern te laten komen. Zo kreeg ik tijdens een van onze boswandelingen de opdracht van Wil om een plek te zoeken die mijn huidige werksituatie weergaf en een plek die mijn ideale toekomstplaatje weergaf. Onbewust werd er door de gekozen plekken helderheid verkregen over hoe ik mij “gevangen” voel in mijn huidige functie en hoe ik verlang naar vrijheid, ruimte en zelfstandigheid. Wil is duidelijk iemand met veel ervaring en ze geeft heldere en praktische tips.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *