Sigrid Jansen, loopbaanprofessional

“Ik heb Wil leren kennen als iemand die altijd bereid is om mee te denken en op een zeer plezierige wijze er op is gericht jouw zelf de oplossing van een vraagstuk te laten beantwoorden. Een middel dat zij bijvoorbeeld inzet is drama. Het uitspelen van een situatie maakt helder waar de kern van de probleemvraag vandaan komt, waarom de gekozen aanpak moeilijk verloopt en hoe het vraagstuk op een andere wijze opgepakt kan worden. Het verschaft inzicht. Wil weet deze vorm kundig en gedoseerd in te zetten. Daarnaast is zij in staat te luisteren en geeft zij ruimte om je verhaal te doen. Ik ervaar het als zeer prettig om met Wil samen te werken.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *