Alieke, journalist

Ik heb de begeleiding van Wil Vernhout als positief ervaren. Ze heeft mij geholpen bij het inzichtelijk maken van mijn kwaliteiten en hoe ik deze kan inzetten op de werkvloer. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en ik ben beter geworden in het aangeven van mijn grenzen. Ook hebben we inzichtelijk gemaakt welke factoren op de werkvloer voor mij van belang zijn om een baan te doen slagen.

Het persoonlijk contact met Wil vond ik erg prettig. Ik voelde mij door haar gehoord en serieus genomen, iets wat voor mij erg belangrijk is. Zij heeft me doen inzien dat ik op werkgebied meer in huis heb dan ik zelf vaak denk en daardoor heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen.

Ik heb daarnaast tijdens het traject veel opgestoken van haar praktische adviezen m.b.t. mezelf profileren, netwerken, CV opstellen en solliciteren. Van deze vaardigheden kan ik mijn hele leven nog gebruik maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *